søndag 27. juli 2008

Ferie og Sommarland

Raoul har hatt tre dager fri og vi har vært på ferie i Gøteborg. Det var deilig å komme seg vekk fra Oslo og slappe av litt. Været var sånn halvveis bra, men vi bare tuslet rundt i byen, spiste god mat og koste oss. På veien hjem overnattet vi en dag i Sarpsborg. Vi var på badeland og Isak badet i basseng for første gang. Han synes nok at det var litt rart, men også litt moro. Han lagde svømme- og plaskebevegelser med både armer og ben.


Igår var vi i Sommarland med Linda og Erik. Været var knallbra og det var masse mennesker. Alle menneskene førte jo selvsagt til en del køer, men alt i alt hadde vi hadde en flott dag. Linda, Erik og Raoul tok masse sklier mens pysete meg stort sett satt i sola og slappet av meg en bok. Raoul var den eneste som tok Magasuget. Men dyppe oss i vannet måtte vi alle på grunn av varmen. Til og med Isak var i vannet flere ganger.


Idag har Isak klippet håret for første gang. Det begynte å bli litt langt og tjafsete over ørene. Dessuten var det greit å få trimmet det litt i denne varmen. Isak har begynt å le skikkelig nå. Det skjer ikke hver dag, men innimellom kommer den herligste latteren. Ellers er han veldig opptatt av føttene og tærne sine.

Ingen kommentarer: